Navštivte Koh Rong - zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů byly sestaveny tak, aby lépe sloužily těm, kteří se zajímají o to, jak se jejich "osobní identifikační údaje" (PII) používají online. PII, jak je popsáno v americkém zákoně o ochraně soukromí a informační bezpečnosti, je informace, která může být použita samostatně nebo s jinými informacemi k identifikaci, kontaktu nebo lokalizaci jedné osoby nebo k identifikaci jednotlivce v kontextu. Přečtěte si pečlivě naše zásady ochrany osobních údajů, abyste získali jasné informace o tom, jak shromažďujeme, používáme, chráníme nebo jinak zpracováváme Vaše osobní údaje v souladu s našimi webovými stránkami.

Jaké osobní údaje sbíráme od lidí, kteří navštíví náš blog, stránky nebo aplikaci?

Při objednávání nebo registraci na našich stránkách můžete být požádáni o zadání vašeho jména, e-mailové adresy, telefonního čísla, informací o kreditní kartě nebo dalších podrobností, které vám pomohou s vaší zkušeností.

Kdy budeme sbírat informace?

Informace o vás shromažďujeme při zadávání objednávky, vyplnění formuláře nebo zadávání informací na našich stránkách.

Jak můžeme použít vaše informace?

Můžeme použít informace, které shromažďujeme od vás při registraci, aby nákup, přihlaste se k odběru newsletteru, reagovat na průzkumu nebo marketingovou komunikaci, surfování po webu, nebo použít určité další stránky je možné následujícími způsoby:

• Personalizovat své zkušenosti a umožnit nám dodat typ obsahu a produktů, které vás zajímá nejvíce.
• Rychlé zpracování transakcí.
• sledovat s nimi po korespondenci (živé rozhovory, e-maily nebo telefonické dotazy)

Jak chráníme Vaše osobní údaje?

Naše webové stránky jsou skenovány pravidelně bezpečnostních děr a známých zranitelností, aby svou návštěvu na našich stránkách tak bezpečné, jak je to možné.

Používáme pravidelné zjišťování škodlivého softwaru.

Vaše osobní údaje jsou obsaženy za zabezpečených sítí a je přístupný pouze omezenému počtu osob, které mají zvláštní oprávnění pro přístup k těmto systémům, a jsou nezbytné pro udržení informací v tajnosti. Kromě toho, všechny citlivé / kreditní informace, které dodáváme jsou šifrována pomocí Secure Socket Layer (SSL).

Provádíme různé bezpečnostní opatření, když uživatel zadá objednávku, zadá nebo předává informace, aby udržel bezpečnost vašich osobních informací.

Všechny transakce jsou zpracovány prostřednictvím poskytovatele brány a nejsou uloženy nebo zpracovány na našich serverech.

Používáme cookies?

Ano. Soubory cookie jsou malé soubory, které web nebo poskytovatel služeb přenese na pevný disk vašeho počítače prostřednictvím webového prohlížeče (pokud povolíte), který umožňuje systémům webu nebo poskytovateli služeb rozpoznat prohlížeč a zachytit a zapamatovat si určité informace. Používáme například soubory cookie, které nám pomáhají pamatovat a zpracovávat položky v nákupním košíku. Používají se také k tomu, abychom nám pomohli porozumět vašim preferencím na základě předchozích nebo aktuálních aktivit stránek, což nám umožňuje poskytnout vám lepší služby. Cookie také používáme, abychom nám pomohli shromáždit souhrnné údaje o návštěvnosti webu a interakci na webu, abychom mohli v budoucnu nabídnout lepší zkušenosti a nástroje.

Používáme cookies, aby:
• Pomozte pamatovat a zpracovávat položky v nákupním košíku.
• Porozumět a uložit předvolby uživatele pro budoucí návštěvy.
• Sestavte souhrnné údaje o provozu webu a interakcích na webu, abyste v budoucnu nabízeli lepší zkušenosti a nástroje. Můžeme také využít důvěryhodné služby třetích stran, které tyto informace sledují v našem zastoupení.

Můžete si vybrat, zda vás váš počítač varuje při každém odeslání souboru cookie, nebo můžete zvolit vypnutí všech souborů cookie. To provedete pomocí nastavení prohlížeče. Vzhledem k tomu, že prohlížeč je trochu jiný, podívejte se na nabídku nápovědy prohlížeče, abyste zjistili správný způsob úpravy souborů cookie.

Pokud uživatelé v prohlížeči vypnou cookies:

Vypnete-li soubory cookie, některé funkce, které zpříjemňují práci na webu, nemusí fungovat správně. Některé funkce, které zpříjemňují vaše stránky a nemusí fungovat správně.

zpřístupnění třetí stranou

Neposkytujeme prodávat, neobchodovat ani jiným způsobem nepřevádíme svým osobně identifikovatelným informacím externí strany, ledaže to uživatelům poskytujeme předem. To nezahrnuje partnery na webových stránkách a jiné strany, které nám pomáhají při provozování našich webových stránek, při provádění našich obchodů nebo při poskytování služeb našim uživatelům, pokud tyto strany souhlasí s tím, že budou tyto informace uchovávat jako důvěrné. Můžeme také zveřejňovat informace, pokud je jejich vydání vhodné pro dodržování zákonů, prosazování zásad našich stránek nebo pro ochranu práv, majetku nebo bezpečnosti našich nebo jiných.

Nicméně, neosobní informace o návštěvnících mohou být poskytnuty jiným stranám pro marketing, reklama, nebo jiné použití.

Odkazy třetích stran

Občas, podle našeho uvážení, můžeme zahrnout nebo nabízet produkty nebo služby třetích stran na našich webových stránkách. Tyto stránky třetích stran mají samostatné a nezávislé politiky ochrany osobních údajů. Máme tedy žádnou odpovědnost za obsah a činnosti těchto stránek. Přesto se snažíme chránit integritu našich stránkách a vítáme jakoukoli zpětnou vazbu o těchto stránkách.

Google

Požadavky na inzerci společnosti Google lze shrnout podle zásad inzerce společnosti Google. Jsou zavedeny tak, aby uživatelům poskytly pozitivní zkušenosti. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=cs

Používáme inzerci v programu Google AdSense na našich webových stránkách.

Společnost Google, jako dodavatel třetí strany, používá cookies k zobrazování reklam na našich stránkách. Použití cookie DART společnosti Google umožňuje zobrazování reklam našim uživatelům na základě předchozích návštěv našich stránek a dalších webů na Internetu. Uživatelé mohou zrušit používání cookie DART tak, že navštíví zásady ochrany osobních údajů pro reklamní a obsahovou síť Google.

Zavedli jsme následující:

Společně s dodavateli třetích stran, jako je Google, používají cookies prvních stran (jako jsou soubory cookie Google Analytics) a soubory cookie třetích stran (jako je soubor cookie DoubleClick) nebo jiné identifikátory třetích stran k sestavení údajů o interakcích uživatelů s zobrazení reklam a další funkce reklamních služeb, které se týkají našich webových stránek.

Vyvázání:

Uživatelé mohou nastavit předvolby, jak Google inzeruje na vás pomocí stránky Nastavení reklam Google. Případně se můžete odhlásit tím, že navštívíte stránku Opt out iniciativy Network Advertising Inventory nebo pomocí prohlížeče Opt Out Browser Google Analytics.

Zákon Kalifornie Ochrana ochrany soukromí na internetu

CalOPPA je první státní zákon v zemi, který požaduje, aby komerční stránky a služby online zveřejňovaly zásady ochrany osobních údajů. Zákony dosahují mnohem víc než Kalifornie a vyžadují, aby každá osoba nebo společnost ve Spojených státech (a pravděpodobně ve světě) provozovala webové stránky shromažďující osobní údaje od spotřebitelů v Kalifornii, aby zveřejnila na svých webových stránkách zřetelnou politiku ochrany osobních údajů, která uvádí přesně shromážděné informace a ty, jednotlivce nebo společnosti, s nimiž se sdílí. - Další informace naleznete na adrese: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Podle společnosti CalOPPA souhlasíme s následujícími skutečnostmi:
Uživatelé mohou navštívit naše stránky anonymně.
Jakmile budou vytvořeny tyto zásady ochrany osobních údajů, přidáme na ni odkaz na naší domovské stránce nebo alespoň na první významnou stránku po vstupu na naše webové stránky.
Náš odkaz na zásady ochrany soukromí obsahuje slovo "Ochrana osobních údajů" a lze jej snadno nalézt na výše uvedené stránce.

Budete informováni o všech změnách zásad ochrany osobních údajů:
• Na stránce ochrany osobních údajů
Můžete změnit své osobní údaje:
• Zasláním e-mailu

Jak náš web zpracovává signály Ne sledovat?
Ctíme nesledujeme signály a nesledujeme, neuskutečňujeme soubory cookie ani nepoužíváme reklamu, pokud je zaveden mechanismus prohlížeče DNS (Do Not Track).

Má naše stránky umožňují třetí strany sledování chování?
Je také důležité poznamenat, že nepovolujeme sledování chování třetí stranou

COPPA (Děti Online Privacy Protection Act)

Pokud jde o shromažďování osobních údajů od dětí mladších věku 13, zákon o ochraně osobních údajů na internetu (COPPA) dává rodičům kontrolu. Federální obchodní komise, agentura pro ochranu spotřebitelů Spojených států, prosazuje pravidlo COPPA, které uvádí, co provozovatelé webových stránek a on-line služeb musí udělat pro ochranu soukromí a bezpečnosti dětí online.

Nemáme specifický trh s dětmi mladšími 13 let.

Poctivého informování

Na poctivého informování Zásady tvoří páteř ochranu soukromí ve Spojených státech a pojmů, které zahrnují hrály významnou roli ve vývoji právních předpisů na ochranu osobních údajů po celém světě. Pochopení Reálná informace praxe principy a jak by měly být implementovány je rozhodující pro dosažení souladu s různými zákony na ochranu soukromí, které chrání osobní údaje.

Aby bylo v souladu s pravidly poctivého informování budeme brát následující odezvu opatření by k porušení dat nastat:
Odešleme vám e-mail
• V rámci pracovních dnů 7

Souhlasíme rovněž s principem individuální nápravy, který vyžaduje, aby jednotlivci měli právo legálně vykonávat vymahatelná práva vůči sběratelům a zpracovatelům údajů, kteří se nedodržují zákon. Tento princip vyžaduje nejen, že jednotlivci mají vymahatelná práva vůči uživatelům údajů, ale také to, že jednotlivci využívají soudů nebo vládních agentur k vyšetřování a / nebo stíhání nedodržování požadavků zpracovatele údajů.

CAN Spam zákon

Zákon CAN-SPAM je zákon, který stanovuje pravidla pro komerční e-mail, stanovuje požadavky na obchodní sdělení, dává příjemci právo na to, aby e-maily se zastavil před poslal k nim, a vysvětluje tvrdé sankce za jejich porušování.

Shromažďujeme svou e-mailovou adresu, aby se:
• Posílejte informace, odpovězte na dotazy a / nebo jiné požadavky nebo otázky
• Zpracovat objednávky a odesílat informace a aktualizace týkající se objednávek.

Abychom byli v souladu s CANSPAM, souhlasíme s těmito skutečnostmi:
• Nepoužívejte falešné nebo zavádějící předměty nebo e-mailové adresy.
• Identifikujte zprávu jako reklamu nějakým rozumným způsobem.
• Zahrnout fyzickou adresu našeho sídla firmy nebo sídla.
• Sledujte e-mailové marketingové služby třetích stran, zda se jedná o jejich dodržování.
• Rychle odevzdejte požadavky na odhlášení / odhlášení.
• Povolit uživatelům odhlásit se pomocí odkazu v dolní části každého e-mailu.

Pokud kdykoliv budete chtít odhlásit z přijímání budoucích e-mailů, můžete nám na email
info@visitkohrong.com a my Vás okamžitě odstraníme z VŠECH korespondencí.

Kontaktujte nás

Pokud máte nějaké dotazy týkající se těchto zásad ochrany soukromí, můžete nás kontaktovat pomocí níže uvedených informací.

Navštivte Koh Rong
Ne 248 Monivong Blvd
Sangkat Boeung Raing, Khan Daun Penh
Phnom Penh
Kambodža
info@visitkohrong.com
+ 855974673988